6 Haziran 2014 Cuma

Yemyeşil Karadeniz

                    Küçük kısa karadeniz tatilimizi de geride bıraktık, tatiller çabuk geçmese,hiç birşey anlayamadan bitmese keşke... 4 günlük kısa bir tatildi ama o kadar dolu dolu geçti ki hem çok şey yaptık eğlendik,hem de hiçbirşey anlayamadık yorulduk. Arkadaşlarımızın düğünü için gittik onlar bir yastıkta ömür boyu kocasın diye kurtlarımızı döktük harika bir düğün yaptık. Ankaradan bizimle gelen karadenizi hiç görmeyen arkadaşlarımıza da küçük kısa bir karadeniz turu yaptırdık. Karadenizli olmama rağmen Trabzondan ötesine geçmemiş biri olarak bizde gezmiş olduk. Rize,Çamlıhemşin,Ayder görülmeye değer. Oksijen fazlalığından beynimiz uyuştu,kah yağıp kah açsa da hava şehrin gürültüsünden karmaşıklığından uzak,stressiz,sakin,tamamen doğayla iç içe ve doğal harika bi kaç gün geçirdik. Tabi Karadeniz havasından nasibimizi alıp burnu tıkalı anne,baba,çocuk ve arkadaşlar olarak geri döndük. Neyse lafı fazla uzatmadan bu harika cennet anlatılmaz yaşanır diyorum ve görmeyenler,görmek isteyipte gidemeyenleri ise fotolarla başbaşa bırakıyorum.
 Not: Fotoğraflar bol miktarda yeşil renk içerir ve ayrıca kuzeyi çok pis satışa uğrattığımız için fotoğraflarda kendisi bulunmamaktadır :))))

 Trabzon / Sera Gölü

 Yıllar sonra ayasofyayı görmek nasip oldu


Fotoğrafta ki görüntü kirliliğini bulunuz adlı çalışmamız, o evi oraya yapıp doğal görüntüyü alt üst eden ve buna izin verenler için bir sürü temennilerde bulunduğumuz doğrudur !


 Çamlıhemşin


 Sevdaluk dizisi burda çekilmiş


Rize / Zilkale




 Ayder de hava soğuk, üşüyenler şömine başında



Sümela'da yağmura yakalandık :))





2 yorum:

  1. canım negzel bir gezi olmuş, fotolara bakarken içim açıldı resmen :)
    yeşili böyle yoğun görmeyeli ne uzun zaman olmuş, kaldık mı Ankara'nın bozkırına yine :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bizde gezerken gözümüz bayram etti :)) yeşile doyduk resmen ama Ankara'ya gelince beton yığınlarıyla başbaşa kaldık yine :/

      Sil