24 Haziran 2014 Salı

Kuzey'in BİR YAŞ Karnavalı

                      Doğum günleri hep özeldir ama ilk doğum günüyse hepsinden özeldir. Bir şey anladı yada anlamadı önemli değil,büyüyünce fotoğraflara bakar anlar onun için ne kadar özendiğimizi... Doğum günü yapmakta hazırlıkları da artık bildiğiniz bir sektör olmuş bulunmakta. Vaktim var hevesim de varken tüm ayrıntılarıyla zevk alarak ilgilendim yaptım. Tabi ki tek başıma yapmadım her şeyi,kamera arkasındaki teşekkürü borç bildiklerim var. Öncelikle bu süreçte finansal ve ruhsal :) yardımlarıyla beni destekleyen biricik eşiciğime, kuzeytoyla ilgilenip bana serbest zaman yaratan süslemelerin hazırlanmasında katkısı büyük olan cancağızım kardeşciğim Busejime, her zaman olduğu gibi bizi yalnız bırakmayan mamaları hünerli elleriyle ağzımıza layık bir şekilde hazırlayan lezzet ustalarım anneciklerime, doğum günü pastasını heykeltraş edasıyla hazırlayan ilkel şartlarda bile şaheser yaratan,koşturmacalarım da yanımda olan canım arkidişim Pinar Aran'a, her türlü yardımlarını esirgemeyen pek tatlı arkadaşlarım Pınar ve Damla kardeşyanlarıma, tasarım konusunda engin fotoşok bilgisiyle her türlü tehdit ve şantaj eşliğinde :) yardımlarını esirgemeyen David Engin babamıza, düğün,doğum bilumum tüm özel günlerimizi ölümsüzleştiren candan arkadaşımız Nursel'e namı değer Nurs'e,oğlumun bu özel gününde bizi yalnız bırakmayan çok sevgili arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim ;)
               Gelelim doğum günü detaylarımıza... Konsept olarak o mu bu mu derken en sonunda sirk karnavalına karar verdim, bu sene ben belirledim artık bundan sonra ki seneler kuzeytonun zevk ve isteğine göre şekillenir ;)

Şekerlemeler,renkli top sakızlar konseptin vazgeçilmezlerinden olsa gerek...

Sirk hayvanları temalı pastamız

                           Hatıra çerçevelerimiz


 Papyonlarımız ananemizin ellerinden ;)



Öpmeyi de öğrendik ;)

Anane torun renk uyumu

                                                                                      BİR adam ve damloş :)


 Herkes kuzeye ciciler almış benim pek düşünceli Pınariçem bana hediyeler almış iyi ki doğurmuşum diye,bide bana Dünyanın En İyi Annesi sertifikasını  layık görmüş ben mıncırmayayım da kim mıncırsın o bal yanakları :) 



Kuzeyden ve hazırlıklardan arta kalan zamanda tasarlayıp hazırladığım bir yaş anı tahtası



 Blog dünyasından tanıdığım sevgili fatoş ve güneytomuz, biz güneytonun doğum gününe katılmak isteyip katılamamıştık fakat onlar gelip bizi çok mutlu ettiler


Şu 1'i yapmak için epey uykusuz kaldığım doğrudur ama iyi ki kalmışım bence değdi :)



Uçan balonlarla evrene kuzey için dileklerimizi gönderdik, Buse teyzesi ileride kuzeye Adriana Lima gibi bir kız diliyormuş,bak bak baak :))


Senin adına olan tüm güzel dileklerimiz gerçekleşsin inşallah bebeğim...
Bir yılda tüm ezberlerimizi değiştirdin, iyikilerimiz,sevinçlerimiz,kahkalarımız sen oldun.
İyi ki de oldun
İyi ki de doğdun...
Baban da ben de nefes aldığımız sürece varlığına hep şükredeceğiz...
Seni çok seviyoruz canım oğlum Kuzey'im.

6 yorum:

  1. Canım benim, herşeye anne eli, emeği ve gözü değmiş, herşey hem özenli hem de bir o kadar samimiydi. Hepiniz çok tatlısınız, nazar değmesin maşallah...
    Kuzeyciğime mavi papyon sana da kırmızı murun çok yakışmış :)))
    Hayat Kuzeyin karşısına hep iyi insanları çıkarsın, onlar için hep en güzeli ve iyisi olsun....Nice yaş günleri olsun...çok öpüyoruz, sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatoşcum çok teşekkürler güzel sözlerin için, güneytoşla bizi kırmayıp geldiğiniz içinde ayrıca teşekkürederim çok tatlısınız :)) Tüm güzellikler bu minnoşlarla birlikte olsun diyelim,öpüyoruz sizi ;)

      Sil
  2. herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık
    nice sağlıklı mutluluk dolu yıllara kuzey :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Güzel annenin, yakışıklı oğluşu ömrün uzun, güzel, sağlıklı ve keyifle geçsin. Nurgül'cüm bu aslında senin de ikinci doğum günün sayılır. Bu sebeple ikinizin de doğum günü kutlu olsun. Papyona bayıldım, Kuzey'e çok yakışmış. Öperim ikinizi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım ne kadar doğru söylüyorsun aslında,onunla yeniden doğdum ben... çok teşekkürler canım benim. Seni ve defnoşu öpüyorum aslında şu buluşmaları tekrarlasakta defnoşu bi yakından öpüp mıncırsam :)

      Sil